Medlemskap

För att tävla och för att fortsätta träna efter du provat på Whippet Race krävs medlemskap i klubben. Vi har olika typer av medlemskap och utöver en mindre summa som går till huvudstyrelsen för Whippet Race Sverige (gäller huvudmedlemskap och familjemedlemskap) så går alla pengar direkt till vår förening. Detta så att vi kan underhålla banan, hålla i träningar och tävlingar och fortsätta göra det som vi och våra hundar älskar.

För alla medlemmar finns en gemensam Facebook-grupp där vi bland annat lägger ut inlägg om träning, tävling och frågor som rör föreningen. Har du inte Facebook går det även bra att få all den informationen via mail. Facebook – Södertälje Whippet Race Medlemmar

Huvudmedlemskap 300kr/år
25kr går till huvudstyrelsen för Whippet Race Sverige

Familjemedlemskap 35kr/år
Gäller dig som bor i samma hushåll som en huvudmedlem och vill stödja föreningen.
5kr går till huvudstyrelsen för Whippet Race Sverige

Stödmedlemskap 275kr/år
Gäller dig som inte har hund som ska tävla.

Licensavgift 75kr/år
Har du en hund med licens och ska tävla under året tillkommer en licensavgift per hund och år. Du behöver inte betala någon avgift för det år som hunden tar sin licens.

Betalning

Betalning för medlemskap görs till vår kassör Angelica via Swish eller banköverföring.
Swish 076 317 02 17, ange ”Medlemskap”.
Banköverföring Clearingnr 1213 Kontonummer 0732216. Märk betalningen med ditt namn och ”Medlemskap”.

Dina uppgifter

När du blir medlem önskar vi att du skickar dina uppgifter till vår kontaktperson Gudrun på gudrun.hellmark@gmail.com eller 070 540 26 95. Ange din hunds smeknamn, ditt namn, adress, telefonnummer samt mailadress. Du behöver även skicka in bild på din hunds vaccinationsbevis, alternativt visa upp på plats. Vi följer SKKs vaccinationsregler. Om du har en Whippet skickar du även med bild på hundens stamtavla.

Genom att skicka in följande uppgifter godkänner du att vi lagrar uppgifterna i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR).